Portraits & Weddings

by Lovgretphoto


Mark


...når dagen er slut, er billederne Jeres vigtigste minde.

Husk det, når I lægger budget for brylluppet.

Jeres store dag er nu blevet lagt i kalenderen, og I vil være sikre på, at dagen bliver husket med fantastiske billeder, som gæsternes mobiler ikke kan fange.


Mit tilbud til Jer som kommende brudepar er, at jeg er med fra brudens forberedelser om morgenen. Her fanger jeg nogle af dagens store følelser, som den kommende brudgom jo ikke ser, men som fortæller en helt særlig historie.
Dernæst kommer naturligvis selve vielsen, riskastningen, familiebillederne og bryllupsportrætterne, som er mindeværdige og nogle af de absolut vigtigste billeder på dagen.
Receptionen med kageskæringen følger bagefter og er fuld af stemning og glæde, og slutteligt fanger jeg stemningen og taler fra middagen og så festen om aftenen med brudevalsen som afslutning på min tilstedeværelse.


Jeg gør jeg alt, jeg kan, for at I får de bedste minder fra brylluppet. Jeg er en del af The Happy Onion Collective. Vi er 6 bryllupsfotografer, der arbejder sammen om at skabe fantastiske bryllupsminder i billeder. Vores absolut vigtigste opgave på dagen er at fange de helt unikke følelser, øjeblikke, stemning, intimitet og detaljer, så vi kan fortælle historien i billeder til jer til bagefter.

Har I spørgsmål eller andre ønsker, så tøv ikke med at kontakte mig.

︎ Se de forskellige pakker/priser her ︎


Galleri